Wie zijn wij

Over ons

Sinds 2008 heeft de audiovisuele markt een explosieve groei doorgemaakt en zijn presentatieschermen en videowalls onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Op vliegvelden, stations, etalages, scholen en op het werk is het niet meer weg te denken. MAAR helaas gebeurt het nog te vaak dat displays en videowalls verkeerd worden gebruikt of uit staan. Verkeerd advies en te uitgebreide oplossingen zijn hier vaak de oorzaak van. Wij hechten veel waarde aan uw wensen en stellen hoge eisen aan uw producten. Zodoende komen we tot de meest passende en gebruiksvriendelijke oplossing.

Onze expertises

Waar zijn wij nu echt goed in? Wij weten op verschillende gebieden de juiste audiovisuele oplossing op maat te leveren. Zie hieronder op welke gebieden onze expertises liggen.

Onze werkwijze

MAAR-AV staat voor ontzorgen. Bij iedere opdracht willen wij onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen. Wij bieden een volledig uitgewerkt advies, perfect afgestemd op persoonlijke behoefte en wensen van de klant. Iedere klant is anders, daarom verdient iedere klant ook een andere persoonlijke aanpak. Onze werkwijze kenmerkt zich dan ook door onze persoonlijke betrokkenheid. Wij kennen onze klanten en denken zo goed mogelijk met hen mee. Door onze ervaring kunnen wij daardoor iedere klant voorzien van een audiovisuele oplossing op maat.

DVP
Maastad Ziekenhuis Rotterdam

Waarom MAAR-AV?

Er zijn steeds meer aanbieders op de markt voor audiovisuele middelen. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om hier de juiste partner in te vinden. Waarom kiezen voor MAAR-AV? Wij zijn een merkonafhankelijke AV-reseller. Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en bieden altijd volledig advies en uitvoering. Alles om onze klanten zo veel mogelijk te kunnen ontzorgen. Voor wij aan een opdracht beginnen doen wij een inventarisatie op locatie. Deze is vrijblijvend en geheel kosteloos. Dit doen wij om de klantomgeving zo goed mogelijk in kaart te brengen en op basis daarvan een oplossing op maat te bieden. 

Bekijk onze laatste projecten

De afgelopen jaren hebben wij meerdere bedrijven, zowel groot als klein, blij kunnen maken met verschillende audiovisuele oplossingen. Neem een kijkje in ons portfolio.

Wij werken onder andere samen met de volgende merken