Voor iedereen
een oplossing
op maat

Diensten

Het is ons doel om technologie voor iedereen op de werkvloer toepasbaar te maken. De audiovisuele markt heeft de laatste jaren een explosieve groei doorgemaakt. Daarbij komt dat, door de huidige omstandigheden, goed werkende AV/IT oplossingen sterk in vraag gestegen zijn. Veel bedrijven zijn op zoek naar technologische oplossingen die het (thuis-)werk gemakkelijker en vooral comfortabeler maken. Wij hechten veel waarde aan de wensen van onze klanten en stellen hoge eisen aan de producten en merken waar wij mee werken. Zodoende komen we tot de best passende en meest gebruiksvriendelijke oplossing voor ieder bedrijf.

Onze expertises

Waar zijn wij nu echt goed in? Wij weten op verschillende gebieden de juiste audiovisuele oplossing op maat te leveren. Zie hieronder op welke gebieden onze expertises liggen.
Draadloos presenteren

Audiovisuele
ruimte inrichting

MAAR-AV richt ruimtes in om op een professionele en aansprekende manier informatie over te dragen. Dit doen wij door de inzet van verschillende audiovisuele middelen. Wij leveren totaaloplossingen op maat. Voor iedere ruimte. Voor iedere organisatie.

Video conferencing

Gemakkelijk online vergaderen met partners en klanten op afstand. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een goede oplossing hiervoor. MAAR-AV levert hoogwaardige apparatuur waarmee iedere video conference zonder problemen verloopt.
DVP
Draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Professioneel overkomen tijdens een belangrijke presentatie? Ook dan is MAAR-AV de juiste partner. Wij werken alle bedrading netjes weg. Geen gedoe meer met snoeren. Professioneel en overzichtelijk!

Narrowcasting

Narrowcasting heeft grote voordelen boven andere marketing tools. Bereik potentiële klanten op het juiste moment met de beste timing. MAAR-AV biedt een zeer gebruiksvriendelijk en compleet narrowcasting systeem. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak in te plannen.
rijndam revalidatiecentrum

Bekijk onze laatste projecten

De afgelopen jaren hebben wij meerdere bedrijven, zowel groot als klein, blij kunnen maken met verschillende audiovisuele oplossingen. Neem een kijkje in ons portfolio.

Wij werken onder andere samen met de volgende merken